top of page
[Original size] Gröna Bigården i Vidja AB (kopia).png

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ
GRÖNA BIGÅRDEN I VIDJA!

Skriv ihop en kort inledande text om Gröna Bigården. Skriv ihop en kort inledande text om Gröna Bigården. Skriv ihop en kort inledande text om Gröna Bigården. Skriv ihop en kort inledande text om Gröna Bigården. Skriv ihop en kort inledande text om Gröna Bigården.

VÅR HONUNG

Vi har ett brett sortiment av honung. Sortimentet kan variera beroende på säsong och efterfrågan.

DSCF4629-2.jpg
DSCF4894.jpg

Välkommen till vår gårdsbutik där vi har ett brett sortiment av honung och biprodukter. Sortimentet kan variera beroende på säsong och efterfrågan. Även öppettiderna är varierande så välkommen att kontakta oss om du vill vara säker på att vi har öppet.

VÄLKOMMEN  TILL VÅR
GÅRDSBUTIK I VIDJA!

GÃ…RDSBUTIK

VÅRA AVLÄGGARE

I vår hemma bigård gör vi avläggare av våra starka och väl fungerande bisamhällen. Vi odlar även upp våra drottningar som vi regelbundet byter i våra bigårdar.

DSCF4398.jpg
Skärmavbild 2024-04-14 kl. 22.06_edited.jpg

VÅRA BIPRODUKTER

Vi har ett litet sortiment av biprodukter i form av bivax som man kan använda till egen tillverkning av t.ex bivaxdukar eller egen hudvård. Vi har även egentillverkade bivaxdukar och lädersmörj.

Bi hjärta grön.png

BLI BIFADDER!

Som bifadder kan du påverka utan att själv ha bikupor. Du får som tack en burk Primärhonung. En uppskattad present kan det också vara till nära och kära!

bottom of page