top of page
DSCF4670.jpg

VARFÖR VARA BIFADDER?

Bin och andra pollinatörer spelar en oerhört viktig roll i naturen, de är livsviktiga för vår matproduktion och för många vilda växter som finns omkring oss. Tyvärr har de senaste decenniernas intensifiering av jordbruket lett till att pollinatörernas boplatser och föda försvinner. För oss är vårt arbetssätt såklart en hållbar biodling med svenska råvaror och använder varken otillåtna bekämpningsmedel eller konstgjorda tillsatser. Dessutom föder vi upp egna drottningar för att få bättre kontroll på våra bisamhällen. Tillsammans med Er som fadder, skapar vi friska bisamhällen och en hållbar framtid.

Alla vinner på detta. Du får lokalproducerad honung men den stora vinnaren är dock vår miljö. Bin är en av nycklarna till vår biologiska mångfald med fler pollinerare. Enligt siffror från Jordbruksverket har svenska bin ett polineringsvärde på 250–460 miljoner per år. Det är inga småpengar vi pratar om utan bina utgör en viktig del i livsmedelsindustrin, inga bin/pollinerare så blir det inte så mycket mat på tallriken. 

FADDERSKAP 250:-
Diplom
Primörhonung 250g

Nyhetsbrev

DSCF4752.jpg
Bi hjärta grön.png

BLI BIFADDER

Du kan följa oss i vårt arbete i bigården på vår Facebook- eller instagram sida. Fyll formuläret nedan så hör vi av oss till dig!

Tack, vad roligt att du vill bli bifadder!

bottom of page