Hoppa till innehåll

Bifadder

 

Som bifadder kan du påverka utan att själv ha bikupor
Alla pollinatörer, inte bara honungsbin spelar en oerhört viktig roll i naturen. Matproduktionen är beroende av våra pollinatörer, för att inte tala om ett flertal växter i naturen. Under senare år har monokulturen inom det moderna jordbruket slagit ut många boplatser och tillgång till mat från tidig vår till sen höst. För en del av din avgift köper vi in frön och sår blommor som planteras vid våra bigårdar. Som bifadder bidrar du till svensk mångfald och stödjer svensk honungsproduktion. En del i vårt arbete är drottningodling, vi föder upp våra egna drottningar, för att säkerställa en hållbar framtid, både för bina och vårt företag.

Efter inskickad anmälan och inbetald avgift som bifadder, 250kr per år, skickar vi ett diplom hem till dig. Det ingår i årsavgiften en burk 250 gram premium honung som du avhämtar under säsongen i vår gårdsbutik i Vidja .

Swish betalning till 123 184 53 12, för registrering behöver vi följande uppgifter, som skickas till info@gronabigarden.se Du hittar kontaktformulär under fliken om oss.

  • Namn
  • Adress
  • Mobilnummer
  • E-post adress